afisstudentpressmic

Dacă îţi place să scrii şi eşti interesat de dezvoltarea aptitudinilor tale jurnalistice, StudentPress.ro te vrea în echipă. StudentPress.ro funcţionează atât ca un portal on-line unde vor fi publicate materialele tale de presă, cât şi ca un website-şcoală, unde vei beneficia de feedback extins pentru fiecare articol pe care îl redactezi, observaţii şi sfaturi în vederea îmbunătăţirii scriiturii tale, susţinere permanentă în vederea unei abordări cât mai profesioniste a subiectelor pe care le ai în vedere. Coordonatorul proiectului este Paul Boca, redactor şef al portalului cultural Art Act Magazine (www.artactmagazine.ro) şi redactor al revistei de artele spectacolului Scena.ro.

Activitatea de redacţie va consta, pe lângă suportul permanent oferit de coordonatorul proiectului, în două şedinţe de redacţie săptămânale. Prima întâlnire se va desfăşura luni, 27 mai 2013, începând cu ora 17:00, în Sala C7 a FSPAC.

StudentPress.ro este un portal de presă generalist care îşi propune să promoveze tinerele voci ale jurnalismului clujean. Întregul conţinut al website-ului este realizat de studenţii Departamentului de Jurnalism din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca.

Persoană de contact: Paul Boca (paul_boca@yahoo.com, Tel: 0754 521 406/0742 169 475).

Leave A Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.