Dan Negru la FSPAC

Dan-Negru

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 va face o vizită la FSPAC la începutul lunii aprilie, fiind invitat de studenţii de la Jurnalism din anul I, coordonaţi de Prof. Univ. Dr. Ilie Rad.

Jurnaliştii juniori de la FSPAC sunt puşi pe fapte mari. Majoritatea sunt implicaţi, sunt dedicaţi, sunt tot ce nu sunt cei care ar trebui să fie. Cel puţin până acum.

Unul dintre ei, Radu Tiliţă, a hotărât să se folosească de o oarecare reţea de socializare şi i-a lăsat un mesaj lui Dan Negru, mesaj prin care îi propunea să facă o vizită la FSPAC pentru ca studenţii să aibă ocazia să cunoască o persoană care a avut şi are în continuare un impact major asupra televiziunii româneşti.

Deşi nimeni nu se aştepta, prezentatorul de la Antena 1 a luat legătura cu domnul profesor Ilie Rad şi totul s-a definitivat: biletul de avion, toate rezervările făcute, spre încântarea tuturor, chiar şi a invitatului, căci, după spusele sale, este prima dată când o facultate îi solicită prezenţa.

Toţi cei care doresc să îl întâlnească sunt aşteptaţi în data de 10 aprilie, la ora 12.00, în sala 101 din clădirea principală a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, unde Dan Negru va discuta despre secretul menținerii audienţelor în televiziune.

Foto via

 

3 Comments

  1. Secretul mentinerii audientelor in televiziune nu mai e secret…e prostitutie. Facultatea cheltuie bani aiurea, o buna ocazie pt Dan Negru sa se plimbe gratis pana la Cluj si sa se simta important.

    Pe cand Capatos sau Maruta?

    • Te rugam din tot sufletul sa vii cu o propunere mai buna Teodora :).Ma gandesc in ce mod a putut practica prostitutia domnul Dan Negru de este de atati ani in “business” si apropo, cred ca e problema institutiei ce face cu banii. Have a nice day!

    • Mai lasa-l dracu pe Capathos… Maruta da e super,ca l-am intalnit personal… Dar daca esti asa incat sa nu vezi cat de OK este Negru,e degeaba 😀 ce-ai mai cautat la eveniment?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.