Pe strada Ion Rațiu, aproape de intersecția cu Strada Napoca, într-un loc ferit de aglomerație, dar, totuși, destul de la vedere încât să îl găsești, se află Zorki Photo Cafe, locul unde oamenilor le place să fie deștepți. Când deschizi ușile mari, pășești într-un local plin de culoare și de decorațiuni neobișnuite.  Dacă vrei să îți bei ceaiul citind o carte, dar ai uitat-o acasă, primești una din partea casei.

z1

După cum spune și numele, primele lucruri care îți atrag atenția sunt fotografiile și aparatele de fotografiat vechi. Totuși, cel mai interesant element de decor este bicicleta vintage care stă agățată pe peretele pictat cu cele mai cunoscute clădiri din Londra: Big Ben, The London Eye, Tower Bridge, Palatul Buckingham.

z2

Zorki nu este doar un local unde savurezi o bere-două după o zi de muncă sau un ceai cald într-o zi de iarnă, acompaniat de muzică pe ritmuri de jazz, rock și pop-rock, ci este locul unde în fiecare joi, de la ora 20:00, poți participa la jocuri de quiz sau poți lua parte la dezbateri pe anumite subiecte.

z3

Tot aici sunt așteptați și iubitorii de muzică live, deoarece se organizează des concerte, la care intrările sunt gratuite. Să nu uităm nici de expozițiile de fotografie și vernisajele, care definesc identitatea localului. Și dacă nu ești doar pasionat, ci și interesat să înveți cât mai multe despre fotografie, Zorki Photo Cafe oferă workshop-uri în acest domeniu.

foto via Zorki Photo Cafe

Leave A Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.