Business Ladies Club – trei zile doar pentru tine

    11047002_851658631567192_888976929_n

    Cea de-a III-a ediție a proiectului Lady today, business lady tomorrow  își propune să educe femeile care vor să fie remarcate și să devină independente, pentru a fi adevărate ladies în domeniul afacerilor. Evenimentul are loc în perioada 25-27 martie 2015, la The Office Cluj-Napoca.

    Proiectul va debuta cu strategia de branding personal. A doua zi va fi dedicată atitudinii individuale în afaceri, iar ultima zi va avea în centru femeia privită din trei perspective: ca persoană, ca doamnă de afaceri și ca mamă devotată.

    Scopul workshop-urilor este formarea unei femei de succes: de la „brand” la atitudine, de la profesionalism la unicitate, de la time management eficient la vânzarea inteligentă de succes. Organizatorii își propun ca prin proiectul lor să crească gradul general de conștienizare al principiului egalității.

    Speakerii care vor face parte din proiect sunt Genoveva Hosu, Geta Ungurean, Anca Șerban, Mihaela Vodnar, Aurelia Cristea, Raluca Moisi, Cristina Varo. Gazda evenimentului va fi echipa BLC.

    Lady today, business lady tomorrow se va încheia cu o gală, în cadrul căreia se vor declara membrii onorifici și se vor sărbători trei ani de când asociația a fost înființată.