O nouă ediție de Fruit Fusion a avut loc, miercuri, 27.05, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Fiecare participant a donat minimum un kilogram de fructe pentru cei nevoiași. Scopul evenimentului  a fost să aducă zâmbete largi pe chipurile copiilor de la nouăsprezece orfelinate din Cluj, Apahida şi Floreşti.

01

După donații, oamenii au beneficiat de o tombolă, aceștia putând să își aleagă secțiunea de înscriere. Premiile au fost  diversificate, în funcție de alegere: excursii la munte, echipamente de fitness, instrumente muzicale ș.a.

02

„Mi s-a părut un eveniment foarte educativ, mai ales pentru copiii care au o situație mai dificilă. Premiile care s-au dat la tombolă mi s-au părut folositoare. Trupa care a cântat a fost super și au făcut un spectacol frumos. Momentul cu baloanele a fost cel  mai tare.”, afirmă Andreea-Daria Bunea, studentă la FSEGA.

Acțiunea a fost demarată de asociația LifeForce și de cei din trupa Modiwo, care la final au încântat publicul cu vocea și dinamismul lor. Copiii din centrele de plasament care au fost invitați la eveniment au dansat, s-au distrat alături de trupă și de cei care i-au ajutat.

03

„Am vrut să facem un lucru activ, nu să vii pur și simplu să dai cinci-zece lei la intrare pentru un concert. Noi voiam să creăm un concept, acesta de Fruit Fusion, unde oamenii vin fizic și fac ceva pentru o cauză bună. Noi avem o casă de copii și una de bătrâni cu care lucrăm și am zis să facem ceva să beneficieze și ei. Scopul acestuia e să le aducem un pic de bucurie și să fie ceva sănătos, cum sunt fructele. Noi facem asta și de Crăciun și primăvara, când copiii au mai mare nevoie de vitamine.”, spune solista Modiwo și organizatorul Fruit Fusion, Oxana Gherghel.

La final, copiii au primit  baloane, iar donatorii au fost așteptați la ieșire cu diverse sortimente de prăjituri.

Leave A Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.