Vernisaj foto cu scop caritabil

Echipa ,,Hoinar de Cluj” organizează în perioada 13-14 decembrie un vernisaj foto cu scop caritabil, intitulat ,, Art 4 Education”. Evenimentul, care își propune să prezinte o viziune fotografică diferită a Clujului, va avea loc la Insomnia Cafe, pe str. Universităţii, nr. 2, începând cu ora 19:30. După cum se menționează în comunicatul de presă, în cadrul evenimentului vizitatorii vor putea să admire, dar şi să cumpere sau să liciteze fotografiile expuse.

Foto via Facebook
Foto via Facebook

Organizatorii, studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB, în parteneriat cu ONG-ul ,,World Vision”, își propun să strângă fonduri pentru o familie nevoiașă din comuna Iara, județul Cluj. Banii strânși vor fi folosiți pentru a-i ajuta pe cei doi copii ai familiei să continue să meargă la școală.

,,Ne dorim să ne punem talentele, timpul şi energia în favoarea educaţiei.”, a declarat Saul Pop, unul dintre organizatori.

Expoziția va rămâne deschisă până duminică seara, când operele nevândute vor fi scoase la licitație. În cadrul evenimentului vor avea loc și două concerte de muzică folk, susținute de Rareș Jucan și Mădălina Elena Chiriac, în seara de sâmbătă, iar duminică de Cecilia Papoi.

Alexandra Stan

Alexandra Stan