Cupa căminelor de la Universitatea Tehnică

  StudentPress

  1341583992-water-fight-hits-tel-aviv_1318113

  Cel mai interesant și amuzant eveniment al studenților ingineri din căminele din Observator și Mărăști, organizat de către OSUT, a avut loc în campusul din Observator, în fața căminului V. Studenții s-au adunat pentru „a serba venirea verii” cu apă.

  S-au format două echipe de studenți dornici de distracție si de relaxare înainte de sesiune. După ce s-au format echipele, a început bătaia, atât cu puști, cât și cu baloane cu apă. Scopul bătăii era steagul echipei adverse, care trebuia capturat. Echipa care era udă din cap până-n picioare rămânea fără steag, iar acesta era luat de către câștigători. Studenții s-au adunat în curte, alții stăteau pe bănci, alții pe pături, unii chiar se uitau de la geamuri la spectacol.

  „Personal, nu m-aș juca. N-am multe de învățat, și am zis… mai bine ies la aer.”, spune Rareș Hădărău, student.

  Din plictiseală ori din curiozitate, studenții au venit la distracția oferită de OSUT, alături de ceilalți participanți. „Amuzant, a fost fain. Ne-am luat un pic gândul de la sesiune.”, spune Alina, participant.

  „Pe lângă acest eveniment, mai avem proiecte în cadrul festivalului de luna aceasta, cum ar fi POLISPORTUL. Avem în cadrul lui douăzeci și opt de sporturi. De la handbal, fotbal, PES gaming… și multe alte sporturi practicate de studenți. Noi, ca organizație reprezentativă, am avut, timp de o săptămână, un proiect de consultare a studenților. Am avut standuri puse în fiecare facultate și acolo, în schimbul unei păreri, studenții primeau o cafea. Încercam să le aflăm problemele din sesiune, problemele în general… ca să-i ajutăm. Concurenții de astăzi au primit energizante, vouchere pentru masă și abonamente sportive.”, afirmă Radu Alexandru, vicepreședintele Organizației Studenților din Universitatea Tehnică-Cluj-Napoca.

  Foto: demotix.com