Cristian Gog a adus magia dedicată copiilor în Parcul Central din Cluj

  11377233_879133865489965_7318125573097946526_n

  Sursa: Facebook

  Ziua copilului este sărbătorită de români, în fiecare an, pe data de 1 iunie. Cu această ocazie, Parcul Central al Clujului a fost plin de copii, dar nici părinţii nu au ezitat să facă o plimbare pe o zi însorită.

  În acest weekend, între 30 mai şi 1 iunie, s-au organizat diverse evenimente dedicate copiilor, cum ar fi concerte, spectacole de magie, cabaret, teatru de păpuşi, dar şi diverse concursuri, de la desenul cu creta, până la competiţii sportive. Parcul Central “Simion Bărnuţiu”  a fost plin de culoare şi voie bună pe durata zilelor, dar evenimentele s-au întins şi până târziu în noapte. Organizatorii s-au întrecut pe ei şi au creat o lume magică dedicată copiilor.

  În mulţimea adunată s-a remarcat şi Cristian Gog, cunoscutul câştigător al sezonului doi al show-ului Românii au talent.  El a devenit cel mai cunoscut magician din România în urma show-ului televizat, şi a dovedit de fiecare dată că îşi merită titlul. Cu ocazia Zilei copilului, a luat iniţiativa şi, cu ajutorul Consiliului Local şi al firmei sale, Fantasmagia, au organizat LollyBoom – Festivalul pentru întreaga familie. În  ziua de Duminică, 31 iunie, au reuşit să atragă o mulțime de oameni la eveniment.

  „Acest eveniment a fost organizat cu ocazia Zilei Copilului. Se doreşte a fi un eveniment de copii, dar, în acelaşi timp, noi ne-am dorit şi se pare că ne-a reuşit să îl transformăm intr-o sărbătoare a familiei. Despre asta este vorba, despre asta au fost trei zile magice, ca să schimbăm aspectul parcului şi să creăm o lume magică, aici, atât prin decoruri, cât şi prin activităţile pe care le-am organizat.”,declară Cristian Gog (32 ani).

  Iniţiativa a fost a lui Cristian Gog. Nu a fost o simplă implicare, ci a organizat totul de la zero, aşa cum şi-a dorit. A fost o dorinţă de a sa mai veche să facă un eveniment magic în Cluj.  A mai încercat acum doi ani să realizeze evenimentul printr-un festival de magie, dar nu a reuşit, pentru că avea nevoie de un buget foarte mare. Atunci nu avea copii, dar acum faptul că are doi băieţi, l-a motivat să reîncerce să facă ceva pentru ei.

  Cristian Gog mai declară că „Nu sunt singur în această implicare, avem o întreagă echipă. Am organizat o lume de basm, am avut material agăţate de copaci, am vrut o temă mai telurică, ciuperci uriaşe, iar activităţi de toate felurile pe care poţi să ţi le imaginezi, atelier de creaţie, workshop-uri, de la pictat pe ceramică la modelaj de sticlă, avem un meşter popular care s-a ocupat de asta,  au fost şi modelaje în lut şi lemn. Am organizat workshop-uri şi pentru cei mari, activităţi cum ar fi tir cu arcul, demonstraţii de fotbal american, dresaj canin, foarte multe. ”

  Deşi iniţial evenimentul a fost gândit să se desfăşoare în Bucureşti, s-a decis schimbarea oraşului datorită parcurilor mici.  Parcul Central „Simion Bărnuţiu”  este cel mai mare parc din Cluj, cu o lungime de 900 m, cu o vechime de 180 de ani şi este înscris pe lista monumentelor istorice din judeţul Cluj.

  61676033Foto stirileprotv.ro, LollyBoom Event