Beard Brothers susţin patinajul artistic pe role

Şase fete talentate din Cluj-Napoca au un vis măreţ pentru vârsta lor. Sunt sportive, iubesc patinajul artistic pe role şi vor să dovedească acest lucru la campionatul mondial din Geneva, WIFSA World Open.

Ioana Teodorescu (16 ani), Tania Turdean (14 ani), Ilinca Popa (14 ani), Teodora Luscalov (11 ani), Alexia Neag (11 ani) și Maria Grama (6 ani) sunt antrenate de Gretz Marton, fostă campioană naţională la patinaj. Talentul lor le-a atras atenţia băieţilor de la Beard Brothers, care au decis să strângă fonduri pentru a le ajuta.

2

Sursa www.crestemidei.ro

Beard Brothers, împreună cu Mai Mult Cluj, vor să strângă suma de 7000 EUR pentru a  le putea trimite pe tinere la campionatul mondial de la Geneva, care se va desfăşura între 26-28 iunie. Suma reprezintă costurile de transport, cazare şi echipamentul necesar pentru campionat.

Această campanie de multifinanțare este doar una din metodele de strângere a fondurilor necesare din cadrul campaniei Rolling Beards, având ca target 5000 de lei din suma necesară.

Întrebat de unde această iniţiativă, Sogo Mihai, membru Beard Brothers, a  declarat că  „De obicei ni se propun proiectele, noi le acceptăm şi mergem mai departe cu ele. Aşa sunt cam toate proiectele noastre. O parte dintre ele sunt şi din proprie iniţiativă, dar în general aflăm de la alţi oameni.”

Până în prezent s-au strâns aproximativ 5500 EUR, bani donaţi de către locuitorii din oraşul Cluj-Napoca, campania fiind începută din luna martie a acestui an.

„Pe oameni îi convingi cu zâmbete şi optimism! sunt sătui de cauze care sunt transmise într-un mod trist. Și nu acesta este scopul. Scopul este să fim optimişti şi să rezolvăm această cauză”, susţine Cornel Hoza, preşedinte Beard Brothers.

Pentru ei, metodele de susţinere sunt nenumărate, însă cele mai importante acum sunt cele monetare. Pentru a atrage susţinerea câtor mai mulţi oameni, au realizat câteva pachete promoţionale ce constau în tricouri, wallpapere pentru desktop, participare liberă la evenimente, editare de poze, care sunt oferite în funcţie de suma donată.

Acest proiect este campania cu numărul şapte a celor de la Beard Brothers, asociația având în trecut şi alte campanii de succes, cum ar fi Beards in School, Catch a Smile Day, Beard On! For Romania!, Beard On! For Eduard! şi altele.

Beard Brothers este o asociaţie din Cluj-Napoca alcătuită din 30 de membri, care are ca scop şi rol principal schimbarea de mentalităţi. Ei se bazează pe spiritual de iniţiativă, pe care îl folosesc pentru a găsi soluţii atât la problemele noi, cât şi cele vechi din comunitate.

S-au împrietenit cu Mai Mult Cluj, care este o comunitate dedicată timpului liber şi descoperirii oraşului Cluj, alături de care cred şi susţin talentele româneşti.


Posted

in

by

Tags: