Clujing around

clujing

Clujul nu prea mai are nevoie de prezentări, a auzit toată lumea de el: e orașul acela din inima Ardealului, învăluit de energie pozitivă și multiculturalism.

În 2015, când Clujul a primit titlul de Capitală Europeană a Tineretului, aceasta a venit la pachet cu titlu de „capitala șantierelor”.

4

E un oraș în care zilnic se desfăsoară activități recreative și distractive, care mai de care.

8

Pe străduțele înguste, cei fără adăpost își fac somnul de frumusețe în liniște și pace.

52

În zona piața Mihai Viteazul, vânzătorii ambulanți nu se dau bătuți cu produsele lor eco-bio-friendly, și vin să le comercializeze lângă McDonald’s. În același timp alții te îmbie să te înzestrești cu hainele lor vero din piele.

9

Alți comercianți practică jocul minții când clientela lipsește.

6

Arta este prezentă în toate felurile prin oraș.

7

Chiriile din Capitala Europeană a Tineretului au crescut, depășindu-le pe cele din capitala țării. Lucrul acesta te face uneori să scormonești prin buzunare.

5

Viața de noapte din Cluj nu e ca-n Vestul Sălbatic, dar te face să uiți că a crescut chiria și prinzi fiecare răsărit.

11

12

Pe străzile din Cluj Napoca ai la ce să caști ochii.

3

14

Parcul central e cel mai bun loc în care să te lași cuprins de lene și de peisaj, într-un hamac.

13

Te poți plimba pe străduțele înguste și liniștite, unde nu-și fac somnul de frumusețe cei fără adăpost. Aici poți să împarți un covrig cu rățuștele care își fac veacul pe Canalul Morii.

2

Cetățuia este un loc unde poți să te delectezi cu o panoramă a orașului, într-o plimbare mai mult sau mai puțin romantică, sau în timp ce îți faci antrenamentul pe scările colinei.


Posted

in

by

Tags: