Creed: Rocky revine?

Rocky Balboa, jucat de nimeni altul decât Sylvester Stallone, revine, dar, din păcate, nu în ring. Eroul nostru de acum se numeşte Adonis Johnson și e jucat de Michael B Jordan. Johnson este un orfan mutat dintr-o casă de copii în altă şi care se dovedeşte a fi copilul lui Apollo Creed. Creed? Poate acum vă amintiţi de acest nume din Rocky, Rocky II, III şi IV. Jucat de Carl Weathers, acesta a fost campionul mondial la categoria grea, până când Rocky Balboa l-a învins în Rocky II.

cre1

Sursa: www.warnerbros.com

Fiind la început de carieră, Adonis dorește sa își facă un nume în această breaslă. Tânărul este împotriva faptului ca el să ajungă cunoscut datorită numelui pe care îl poartă și nu vrea sa cadă sub faima tatălui său.

cre2

Sursă: www.mnrdaily.com

Mai mult ca sigur, nu suntem obișnuiți să nu-l vedem pe Stallone în ring, dar se pare că actorul nu mai are condiția fizică necesară pentru roluri atât de dificile, după cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor. De această dată îl vedem în postura de antrenor, un mentor pentru generația nouă și se pare ca nici de data aceasta nu ne dezamăgește.

cre3

Sursă: www.urban.ro

Pentru ca eroul nostru să arate cât de vrednic este de a fi campion, când se află că acesta este fiul marelui campion Creed, apare o ofertă că acesta să se lupte cu actualul campion, Ricky Conlan, jucat de Tony Bellew. Personajul e un englez masiv, blond, mai înalt decât eroul nostru: antagonistul clasic. Filmul este unul clasic, luat după modelul Rocky. Multe momente sunt de așteptat, există multe clișee, dar, cu toate acestea, merită sa vizionați filmul și, credeți-mă, finalul nu îl puteți ghici oricât de mult ați încerca.

Stallone și marea lupta sunt singurele motive pentru care merită să vizionaţi acest film, o lupta intensă şi brutală, pumni aruncaţi în stânga şi în dreapta. Aproape vrei să te ridici de pe scaun şi să arunci şi tu câţiva pumni. În timpul luptei, binenţeles, stop-cadre, flashback-uri şi tot tacâmul, pentru a face lupta cât mai dramatică. Despre Stallone, un actor cu un munte de filme în spate, un actor cu care am crescut, nu trebuie spus mai nimic, doar văzut.


Posted

in

by

Tags: