Make Twitter Great Again

„God bless America!” e dictonul fiecărui american. De pe 20 ianuarie, probabil că spun asta și în somn. Pentru cine nu știe, în 20 ianuarie a avut loc inaugurarea celui de-al 45-lea președinte din istoria Statelor Unite, Donald Trump.

După două săptămâni, Donald Trump are deja cel mai mic procent de încredere din partea cetățenilor din istoria modernă a președinților americani. E foarte ușor să îți dai seama de ce. Trebuie doar să arunci o privire asupra postărilor de pe Twitter. Trump i-a spus unui prieten că e Ernest Hemingway al Twitter-ului. Dacă ar auzi asta, Hemingway s-ar ridica din mormânt și s-ar sinucide din nou.

Nu e greu să îți dai seama de ce majoritatea femeilor americane nu au votat pentru Trump. După ce i-a spus lui Rossie O’Donnel ca e o scroafă grasă, noul președinte al Americii a fost la fel de diplomat și pe Twitter la adresa Ariannei Huffington, fondatoarea Huffington Post. I-a spus acesteia că nu e atractivă nici pe interior, nici pe exterior, și că îl înțelege pe soțul ei, care a părăsit-o pentru un bărbat. Doamnelor și domnilor, cel mai puternic om din lume:

Toată lumea știe că Donald Trump are o părere foarte bună despre el. Atât de bună, încât le spune haterilor săi să nu fie geloși pe coeficientul său de inteligență, care după părerea lui este unul dintre cele mai mari. Stephen Hawking ar trebui să îi ceară ajutorul lui Trump în deslușirea găurilor negre.

Una dintre cele mai periculoase idei avute de Trump este că fenomenul încălzirii globale este inventat de China, chiar dacă 90% dintre oamenii de știință susțin cu certitudine că încăzirea globală este reală și reprezintă cel mai mare pericol pentru planetă. Și ca să demonstreze din nou că are unul dintre cei mai mari coeficienți de inteligență, Trump spune că turbinele de vânt reprezintă un pericol mai mare decât încălzirea globală și că acestea pun în pericol viața vulturilor, lucru nesusținut de nimeni altcineva în afară de comandantul suprem al cele mai mari armate din lume.

Trump este președintele Statelor Unite, însă este și un veritabil Doctor Love și oferă pe Twitter sfaturi prețioase cuplurilor cu probleme din showbiz-ul american. Ca o adevărată figură parentală, The Donald este îngrijorat de bunăstarea lui Katy Perry și nu înțelege ce vedea artista la acea vreme în Russell Brand. Dacă nu asculți de Donald Trump pe Twitter, atunci de cine?

Un alt cuplu consiliat de psihologul națiunii a fost Robert Pattinson – Kristen Stewart. Noul președinte îl sfătuia pe vampirul strălucitor din Twilight să o părăsească pe adolescenta veșnic depresivă din aceeași franciză Twilight, pentru că l-a înșelat. Într-adevăr, era o problemă importantă pe marginea căruia trebuia neapărat să își dea cu părerea Trump.

Este și un specialist în urări de sărbători. Dacă te-ai săturat de mesajele cu „fie ca” de sărbători, nu te speria! Poate o să primești un mesaj de la Donald ca celebrul său tweet de Ziua Recunoștinței, în care nu îi uita pe „hateri și ratați”.

Și în final, o parte din înțelepciunea lui Trump care l-ar face gelos până și pe Confucius. A constatat, probabil după studii îndelungi, că nu a văzut vreo persoană slabă care să bea Cola dietetic. Sunt sigur că viitoare generații o să îi studieze maximele pline de inteligență.

Claudiu Neagu

Claudiu Neagu